Dick Bouwhuis aangetreden als Associate Objectbeveiliging bij Safesecur Group BV

Per 1 mei 2018 is Dick Bouwhuis aangetreden als Associate Objectbeveiliging bij Safesecur Group BV.

Dick wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van de security scans in de objectbeveiliging. De security scans worden uitgevoerd volgens De Haagse Methodiek ®, een aanpak die wordt omschreven als het aanbrengen van structuur in objectbeveiliging om de risico’s beheersbaar te houden. De succesvolle DHM® methode wordt al sinds jaar en dag toegepast bij risicovolle objecten van het Ministerie van Defensie, kerncentrales en in de particuliere sector.

Dick heeft in zijn rijke carrière voor het Ministerie van Defensie vele objecten geanalyseerd en kent het klappen van de zweep als geen ander: “Voor mij is security meer dan je ziet, de beste beveiliging draait niet alleen om  beveiligingspersoneel, poorten, hekken, camera’s en andere zichtbare beveiligingsmaatregelen. Security begint steeds met een grondige analyse van de dreiging als basis van een goed doordacht plan om met minimale investeringen een maximaal effect te bereiken”.

Daarnaast heeft Dick ruime ervaring met het  gebruik van drones voor security operaties en met het nemen van beschermingsmaatregelen tegen de inzet van drones bij haveninstallaties en in de petrochemische industrie. Hij is frequent spreker en wordt regelmatig als deskundige geraadpleegd over het gebruik en de risico’s van drones.

“Ik ben enorm blij dat Dick het team komt versterken”, aldus Marc van der Zandt. “Met zijn kennis en ervaring over het inrichten van objectbeveiliging, maken we een grote stap voorwaarts. Technologische ontwikkelingen zijn leuk, maar brengen helaas ook nieuwe risico’s en bedreigingen. Met Dick hebben we nu het antwoord in huis. Ik heet hem dan ook van harte welkom.”

De beveiligingsadviseurs van Safesecur Group BV zijn gevestigd in het World Trade Center te Rotterdam. Safesecur Group BV is gespecialiseerd in objectbeveiliging, informatiebeveiliging en de beveiliging van persoonsgegevens conform de nieuwe privacywetgeving AVG / GDPR.